-38%

Chiruca Zeb

1484,91 SEK
(2376,45)
149,90
(239,90)
149,90
(239,90)
  • Tuotekuvaus
  • Arvostelut (0)
  • Toimitusehdot

Tuotekuvaus

Kenkä vettähylkivää mattagratiini nahkaa, vettähylkivä nappanahka varren yläosassa. Varren ja iltin yläosassa rei'itys hikoilun tuoman kosteuden siirtymiseksi pois kengästä. Gore-Tex Performace Comfort- sisävuori. TPU Sivuvahvikkeet, kumitettu kärkivahvike. Chirucan oma kaksinkertainen polyuretaani ulkopohja. Paino n 793g.

Arvostelut (0)

Kerro mielipteesi

Tuotteella ei ole arvosteluja

Toimitusehdot

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on 2 - 10 arkipäivää riippuen varastotilanteesta. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Vaihto- ja palautus

Peruuttamistapauksessa kuluttaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä palautuskuluista.

Peruuttamisoikeuden käyttämisestä on ilmoitettava Wild Finn Oy:n asiakaspalveluun. Ilmoituksesta tulee
nimenomaisesti käydä ilmi halu käyttää peruuttamisoikeutta. 

Sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@wildfinn.fi
TAI
Postitse osoitteeseen: Wild Finn Oy/asiakaspalvelu, Haarasuontie 2 , 90240 OULU

Mikäli kuluttaja käyttää edellä mainitulla tavalla peruuttamisoikeuttaan, kuluttajalla on oikeus saada ennakkoon maksamastaan tuotteestaan rahanpalautus. HUOM! Tämä peruutusoikeus koskee vain verkkokauppatilauksia. Myymälästä hankituille tuotteille konkurssipesä ei anna vaihto- tai palautusoikeutta eikä takuuta.

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautettavien / vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, puhtaita ja ehjiä sekä myyntipakkauksen pitää olla ehjä. Avatuilla alus- ja väliasupaketeilla ei vaihto- ja palautusoikeutta.