-43%

66 OMC Spectra kompassi

412,91 SEK
(721,56)
40,00
(69,90)
40,00
(69,90)

Tuotekuvaus

Silva 66 OMC spectra kompassi on suunniteltu suunnistajalle, joka tarkkailee enemmän karttaa kuin keskittyy itse juoksemiseen.

  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot
  • Arvostelut (0)
  • Toimitusehdot

Tuotekuvaus

Silva 66 OMC spectra kompassi on suunniteltu suunnistajalle, jolle riittää, että kartta on oikein päin. Kompassi on ranteeseen kuuluva malli, joka aktivoi suunnistajaa keskittymään enemmän kartan lukemiseen suunnassa juoksun sijaan. Kompassissa on nopea ja vakaa neula spectra-väritetyssä rasiassa. Malli on polkujuoksijoiden ja seikkailu-urheilijoiden käyttämä malli.

Tekniset tiedot

- spectra -väritetty rasia


Arvostelut (0)

Kerro mielipteesi

Tuotteella ei ole arvosteluja

Toimitusehdot

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on 2 - 10 arkipäivää riippuen varastotilanteesta. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Vaihto- ja palautus

Peruuttamistapauksessa kuluttaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä palautuskuluista.

Peruuttamisoikeuden käyttämisestä on ilmoitettava Wild Finn Oy:n asiakaspalveluun. Ilmoituksesta tulee
nimenomaisesti käydä ilmi halu käyttää peruuttamisoikeutta. 

Sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@wildfinn.fi
TAI
Postitse osoitteeseen: Wild Finn Oy/asiakaspalvelu, Haarasuontie 2 , 90240 OULU

Mikäli kuluttaja käyttää edellä mainitulla tavalla peruuttamisoikeuttaan, kuluttajalla on oikeus saada ennakkoon maksamastaan tuotteestaan rahanpalautus. HUOM! Tämä peruutusoikeus koskee vain verkkokauppatilauksia. Myymälästä hankituille tuotteille konkurssipesä ei anna vaihto- tai palautusoikeutta eikä takuuta.

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautettavien / vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, puhtaita ja ehjiä sekä myyntipakkauksen pitää olla ehjä. Avatuilla alus- ja väliasupaketeilla ei vaihto- ja palautusoikeutta.