Teknologiat

 

kuvat/airtex.png | 3kb | 200x100

AIR-TEX -kalvo on 100 % tuulen- ja vedenpitävä. Kaikki tuotteen saumat ovat teipatut.Kalvon hengittävyys on 5000 g/m2/24h sekä vedenpitävyys 8000 mm.

 kuvat/airtex2.png | 4kb | 200x100

AIR-TEX2 -kalvo takaa 100 %:n vedenpitävyyden ja hyvän hengittävyyden. AIR-TEX2 -kalvo sopii erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin. Hengittävyys 10000 g/m2/24h ja vedenpitävyys 10000 mm.

Air-Tex3

AIR-TEX³ on interaktiivinen ptfe-erikoiskalvo, jota käytetään erityisesti vaatteisiin ja jalkineisiin. Kalvossa on yli miljardi mikrohuokosta neliösenttimetrillä. Huokoset ovat 20 000 kertaa pienempiä kuin vesipisarat. Tämän vuoksi vesi ei pääse läpäisemään kalvoa. Yksi huokonen on kuitenkin n. 700 kertaa suurempi kuin vesimolekyyli, joten molekyylit läpäisevät kalvon ja näin ollen kalvo hengittää erinomaisesti. Kaikki AIR-TEX³ -kalvon saumat on teipattu kalvoteipillä, joka takaa vedenpitävyyden kaikissa olosuhteissa. Vedenpitävyys 15 000 mm ja hengittävyys 15 000 g/m2/24h.

Coolmax 

COOLMAX®- tekninen kangas siirtää tehokkaasti kosteutta pois kankaan läpi, josta se haihtuu nopeasti.

Deer-Tex Membrane

DeerTex® Membrane -kalvolla on useita eri ominaisuuksia tarjottavana tuotteelle. Se on 100 % tuulen- ja vedenpitävä sekä hengittävä. Vedenpitävyys 10.000mm/H2O, vesihöyryn läpäisevyys 10.000g/m2/24H. 

Deer-Tex Performance

Deer-Tex® Performance Shell on kalvo, joka on laminoitu kuorikankaaseen. Kalvo on 100% tuulen- ja vedenpitävä sekä hengittävä. Kalvo venyy neljään eri suuntaan ja tuntuu mukavalta sekä joustavalta päällä. Vedenpitävyys 10.000mm/H2O, vesihöyryn läpäisevyys 10.000g/m2/24H.

Deer-Tex Temp

Deer-Tex® Temp Kolme kerroksinen toppaus on tehty kuiduista, jotka on sulatettu yhteen matalassa lämpötilassa. Tämä ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa erinomaisen pehmeyden. Deer-Tex® Temp kerää vartalosta lämpöä samalla kuin pintamateriaali varmistaa, että lämpö on kapseloitu kerroksiin ja pitää näin vartalon lämpimänä.

 

DWR(Durable Water Repellent) -käsittely parantaa kankaan vedenpitävyyttä.

 

Gore-Tex

Gore-Tex® on PTFE-muovista valmistettu mikrohuokoinen kalvo. Sitä käytetään eri tarkoituksiin, mutta parhaiten se tunnetaan veden- ja tuulenpitävistä vaatteista. Kalvo muodostuu huokosista, jotka ovat 20 000 kertaa pienempiä kuin vesipisarat, mutta 700 kertaa isompia kuin vesihöyrymolekyyli. Nämä huokoset estävät veden läpäisyn. Kalvo on silti hengittävä. Testattu laboratoriossa äärimmäisissä olosuhteissa.

Gore® Optifade® Concealment

Gore® Optifade® Concealment on ensimmäinen piiloutumismenetelmä, joka on suunniteltu eläimen näölle, ei ihmisen näölle.

GORE WINDSTOPPER®

Gore Windstopper®-kalvo tekee tuotteesta tuulenpitävän, vettähylkivän ja hengittävän. WINDSTOPPER®-tuotteet ovat pehmeitä ja kevyitä.

Heat Seal

Heat Seal -teknologia eliminoi saumat, ja luo untuvaonteloita, jotka vähentävät veden läpäisyä, lämmön karkaamista sekä untuvan valumista takin alaosaan. Heat Seal -teknologialla varustetut tuotteet ovat kevyitä sekä hyviä kerrospukeutumiseen.

 Irrotettava huppu

 Irrotettava huppu

Irrotettava hyttysverkko

 Irrotettava hyttysverkko

Käsiä lämmittävät taskut

Käsiä lämmittävät taskut - isot taskut, jotka on suunniteltu niin, että tuotteen pitäjä pystyy lämmittämään niissä käsiä, kun sää on kylmä.

  kuvat/laydura_200x100.png | 3kb | 200x100

LAYDURA TM -erikoismateriaali on polyamidi -kuiturakenteensa ansiosta ylivoimaisen kulutuksen kestävää. Kuiturakenne tekee LayduraTM -materiaalista lähes repeytymätöntä.

MicroDry

MICRO DRY materiaali kuivuu nopeasti ja siirtää tehokkaasti kosteutta suoraan ilmaan tai seuraavaan välikerroksen vaatteeseen.

kuvat/nowind_200x100.png | 10kb | 200x100

NoWind on kalvo tai käsittely, joka tekee tuotteesta tuulenpitävän ja erinomaisen hengittävän. Se tekee myös tuotteesta hyvin vettä hylkivän.

Omni-Grip

Omni-Grip™ on edistyksellinen pitoa parantava ratkaisu, jossa eri yhdisteet ja pintaratkaisut antavat vakauden ja parhaan pidon kaikille pinnoille. OMNI-GRIP™ on suunniteltu parantamaan pitoa mudassa, soralla ja kivisellä alustalla. Pito on erityisen hyvä märillä pinnoilla. Pohjassa on monisuuntainen kuivointi.

Omniheat

Omniheat™ Reflective on hengittävä ja lämmittävä teknologia, joka auttaa säätelemään kehon lämpöä pienten hopeahiukkasten avulla. Hiukkaset heijastavat ja palauttavat lämmön, jonka
keho tuottaa.Omniheat Reflective -teknologia vähentää vaatekerrosten määrää sekä siirtää hyvin kosteutta ja auttaa pitämään ihon kuivana.

 

Omnishield

Omni-Shield™ on vesi- ja likasuoja, joka kestää kevyttä sadetta ja likaa. Omni-Shield™ on kankaan kuitujen pinnalla oleva pinnoite, joka estää alle 75 °C lämpöisiä
nesteitä imeytymästä kuituihin. Käsittely ei vain suojaa nesteeltä ja lialta, vaan se saa materiaalin kuivumaan nopeammin kuin perinteiset materiaalit.

Omni-tech

Omni-Tech™ on korkealuokkainen, vesihöyryä läpäisevä ja vedenpitävä kalvo. Kalvo on myös tuulenpitävä sekä hengittävä.

OutDry

OutDry™ rakenne tekee tuotteesta täysin vedenkestävän sekä hengittävän.

Powertex

Powertex on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä kalvo. Kalvot, joita käytetään Powertex-tekniikkaan, pohjautuvat polyuretaaniin.

Preshaped

Pre-shaped tekniikka mahdollistaa vapaan liikkuvuuden. Valmiiksi muotoillut housut helpottavat esimerkiksi polvillaan oloa. Valmiiksi muotoillut ääriviivat vähentävät hiertymiä ja näin lisäävät tuotteen kestävyyttä.

Primaloft

Primaloft® tuotteet ovat erinomaisia lämmöneristyksessä. Nämä tuotteet sopivat erityisesti metsästäjille. Erityisen hienot kuidut on suunniteltu pitämään maksimaalista lämpöä vaikka märkänäkin ja luomaan tuote, joka on hiljainen ja sirompi, ja näin mahdollistaa myös vapaamman liikkuvuuden.

 

 radiopuhelintasku

Radiopuhelin/GPS tasku vaeltajille, retkeilijöille ja metsästäjille.

reversible

Reversible - käännettävien vaatteiden paras puoli on niiden monipuolisuus.

Safetycamo

Safetycamo on turvallinen valinta metsästykseen. Safetycamo kuviointi varmistaa, että näet toiset metsästäjät ja he näkevät sinut.

kuvat/scentech_200x100.png | 5kb | 200x100

SCENTECH hopeaioni -käsittely vähentää metsästäjän tuottamaa hajua ja helpottaa näin saaliin lähestymistä.

Stormliner

Stormliner®-kalvo on kolmekerroksinen toppaus, joka on valmistettu kuidusta, jotka on sulatettu yhteen matalassa lämpötilassa. Kalvo tekee tuotteesta tuulenpitävän ilman, että tuotteen hengittävyys vähenee. Stormliner® on 99,99% vedenkestävä, sillä sen saumoja ei ole teipattu.

Stretch

Stretch - joustava materiaali, joka tekee tuotteesta mukavan päällä sekä mahdollistaa hyvän liikkuvuuden.

techlite

TECHLITE™-välipohja vaimentaa iskuja tehokkaasti.

 

Teflon

TEFLON® käsittely on DuPontin kehittämä teknologia, joka tekee materiaalista vettä- ja likaahylkivän vaikuttamatta materiaalin hengittävyyteen.

kuvat/thinsulate_200x100.png | 13kb | 200x100

THINSULATE -materiaali sitoo ilmamolekyylejä kehon ja ulkoilman väälille. Mitä enemmän ilmaa materiaali saa sidottua olemassa olevaan tilaan, sitä suurempi on sen lämmöneristysarvo. Koska Thinsulate -materiaalin mikrokuidut ovat ohuempia kuin muut kuidut, ne sitovat enemmän ilmaa pienempään tilaan, mikä luonnollisesti tekee siitä paremman eristysmateriaalin. Thinsulate lämpöeriste on konepestävä, kosteudenkestävä ja hengittävä.

Vedenpitävä vetoketju

 Vedenpitävä vetoketju - vetoketju on suojattu vedenpitävällä kalvolla, joka estää veden pääsyn vetoketjun läpi.

ventilaatiot

Ventilaatiot - vetoketjulla suljettavat ventilaatiot parantavat teknisten vaatteiden hengittävyyttä merkittävästi. Useimmiten ne ovat kainaloissa ja housuissa joko sisä- tai ulkoreidessä.

Vettähylkivä pinta

Vettähylkivä pinta - tuotteen pinta on käsitelty niin, että se hylkii vettä.

 kuvat/vidram_200x100.png | 11kb | 200x100

VIBRAMTM on maailman johtava kengän pohjien valmistaja ulkoilu-, retkeily-, vaellus-, turva- ja metsästyskengissä.

kuvat/ykk_200x100.png | 4kb | 200x100

YKK vetoketjuja on valmistettu ja myyty yli 75 vuotta ja vetoketjumerkki tunnustetaan yleisesti maailman parhaaksi vetoketjujen valmistajaksi niin toimivuuden kuin kestävyyden suhteen.

 2 Layer

2 Layer - kaksikerroksinen materiaali, jossa Air-Tex2 kalvo on laminoitu suoraan tuotteen päällikankaaseen.  Tämä tekee tuotteesta kevyen ja kuivan, kovassakin sateessa.

2-Suuntainen vetoketju

2-Suuntainen vetoketju voidaan avata sekä ylä, että alakautta. 

3 Layer

3 Layer - kolmekerroksinen rakenne, jossa vuori, AIR-TEX²-kalvo ja pintamateriaali on tiivistetty yhteen kerrokseen. Tuloksena on erittäin kevyt materiaali.

 

 4-way-stretch

 

4-way-stretch - neljään suuntaan joustava materiaali.