Olemme Wild Finn Oy – kotimainen yritys, joka myy ulkoiluun, metsästykseen ja retkeilyyn urheilualan tuotteita. Ostimme Suomessa toimineen Erätukun sähköisen liiketoiminnan ja teimme siitä itsemme näköisen.

Olemme olleet tovin passissa odottamassa oikeaa hetkeä painaa liipaisimesta. Se hetki on tullut nyt ja sen seurauksena olemme avanneet uudistuneen verkkokauppamme!

Uusia tuotteita ja avajaistarjouksia löytyy nyt jo paljon, mutta valikoimiemme kattavuus tulee kasvamaan jatkossa vielä selkeästi. Haluamme kuitenkin kasvaa aina laadukkuus ja asiakastyytyväisyys edellä, joten lisäämme uutuustuotteita valikoimiimme sen mukaisesti.

Haluamme asioimisen kanssamme olevan helppoa ja riskitöntä. Kaikilla tuotteillamme on tästä syystä 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Maksuvaihtoehtoja löytyy aina korteista laskuun. Tahdomme varmistaa tyytyväisen kaupanteon molemmin puolin.

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat aina olleet meille suomalaisille tärkeitä henkireikiä ja tulevat olemaan jatkossakin. Meitä motivoi olla edesauttamassa suomalaisille niitä ulkoilunautintoja, joista tulee palattua kotiin aina hymy naamalla.

Kuten me luonnonystävät hyvin tiedämme, metsään huudettaessa tulee vastaus samanlaisena takaisin.